A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DV3854-800-41
A mindenféle futáshoz ruganyos lépteket garantáló Peg ismerős, személyre szabott kényelmével most visszatér, hogy segítsen elérni a céljaidat. Ez a változat ugyanazt a dinamizmust és semleges tartást nyújtja, amelyet már megszerettél, csak még nagyobb kényelemmel látja el a lábat az olyan érzékeny területeken, mint a lábboltozat és a lábujjak. Akár a hosszú, maratoni kilométerekre szavazol, akár még sötétedés előtt iktatsz be egy gyors futást, vagy csak spontán csatlakozol egy csoportos nekiinduláshoz, erre a megbízható országúti cipőre nap mint nap, minden egyes futásnál számíthatsz.
Gyártó: Nike

Nike WMNS Air Zoom Pegasus 40 Női Futócipő

51.990 Ft
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Tartás: semleges

Minél erősebb tartást kínál a cipőd, annál nagyobb stabilitást nyújt a természetes futótechnikádhoz. A finomhangolt tartás és a tudatosan elhelyezett párnázás kombinációja minden lépésnél a biztonság érzetét nyújtja. A Peg 40 semleges tartást ad. Kiegyensúlyozott futásban lesz részed, akár sarokra, akár lábujjra érkezel. A hosszú és a rövid futásokhoz is remek, mert gördülékeny súlypontáthelyezést biztosít a saroktól a lábujjakig.

Párnázás: közepes

Minél több párnázás van a talpad alatt, annál nagyobb puhaság és kényelem jellemzi a futásod. A párnázás tompítja az erőhatásokat, amikor földet ér a lábad. Érezd a talajt a Nike React technológia könnyed, tartós habszivacsának köszönhetően, amely kényelmes, dinamikus léptekről gondoskodik. Tartja a formáját a futások után, így a konzisztencia érzetét nyújtja.

Dinamizmus: fokozott

Minél dinamikusabb a cipő, annál nagyobb energia-visszanyerést tesz lehetővé minden egyes lépésnél. Függetlenül attól, hogy kicsit gyorsabban vagy kicsit kevesebb erőfeszítéssel akarsz futni, a dinamikus cipő valamivel ruganyosabbá teszi a lépteidet, hogy többet hozhass ki a futásból. A Nike React technológiát két Zoom Air egységgel párosítottuk (egyet az elülső részen, egyet a saroknál helyeztünk el), hogy a ruganyosság és energikusság érzését nyújtsa minden elrugaszkodásnál.

Hívogató illeszkedés és kényelem

A finomhangolt, egyrétegű hálós anyag hívogató kényelmet és illeszkedést biztosít. Újraterveztük a lábfejközépi pántot, hogy jobban kövesse a lábfej vonalát mindenféle lábboltozatnál.

Mi az újdonság a Peg 40 cipőben?

Amikor leültünk, hogy megtervezzük a Peg 40-et, belülről kifelé haladtunk, kezdve egy középtalppánttal, hogy biztonságosabb, mégis könnyedebb legyen: mintha a Peg egy kellemes, gyengéd ölelést adna a lábboltozatodnak. A cipő belsejét kényelmessé, szellőzővé és könnyen illeszkedővé szerettük volna tenni a lábujjak, a lábboltozat és a sarok területén, ahol a lábad a legérzékenyebb, ezért ide egy speciális, körkörös mintázatot terveztünk, amely lehetővé teszi, hogy a cipő idomuljon a lábfejedhez.

További előnyök

  • A sarokrész optimalizálja a talajfogásnál használt felületet, valamint megkönnyíti a súlypontáthelyezést, és fokozza a tartósságot.
  • A gofrimintás talp gondoskodik, hogy a cipő megfelelően tapadjon az úton.
  • Az extra rugalmas barázdák egyenletes elrugaszkodást biztosítanak.
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 41