A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: 52502-00-38
  • Lábbeli felsőrész: műbőr
  • Szín a gyártó szerint: Fekete
  • Bélés: textil polár,gyapjú
  • Talpbetét: Antistressz, textil polár, kivehető
  • Talp: rugalmas, gumi anyagból, varrott
  • Zárás: Fűzős kivitel
Gyártó: Rieker

Rieker Női Bokacipő

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Rieker női bokacsizma kontrasztos varrással és az oldalán található márka logóval garantáltan megfelelő választás.A bélés meleg textilanyaggal van szigetelve, a talpbetét pedig egyedi memóriahabból készült, amely a lehető legjobban alkalmazkodik a lábad alakjához. A talp körülbelül 2,5cm magas, és Antistress technológiával készül, aminek köszönhetően könnyű, rugalmas, rálépve elnyeli az ütéseket, és könnyen alkalmazkodik a lábakhoz.

Visszatérő fazonú modell a RIEKER kínálatában, nagyon kedvelt fazon!

A Rieker cipők, szandálok, papucsok, bokacsizmák és csizmák a kényelemet és a minőséget jelentik a márka vásárlóinak.  Webáruházunk Rieker shop-ja az egyik legnagyobb online rieker cipőbolt, folyamatosan frissülő rieker női és férfi cipő választékkal! 

A Rieker cipőgyártó vállalat több száz éves múltra tekint vissza, ezért rendkívüli tapasztalattal rendelkezik a minőségi cipőkészítés területén. A márka jó hírnevét és elismertségét annak köszönheti, hogy kollekciói évről-évre ugyanazt a magas színvonalat képviselik, amelyet már a kezdetektől fogva megszokhatott a vásárlóközönség. A Rieker cipők minőségi anyagokból készülnek, rugalmasak, szuper könnyűek, és extra kényelmesek, köszönhetően a speciális rezgéscsillapító technológiának, az ANTISTRESS® talpaknak/sarkaknak. 

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 38