A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: 167274-BBK-37
Lépjen be a stílusos túrázók hangulatába a Skechers Street™ Street Uno Rugged - Fall Air segítségével. Ez a fűzős, divatos cipő perforált szintetikus felsőrésszel, műszőrme díszítéssel, Skechers léghűtéses memóriahabbal és Skech-Air® látható légpárnás középtalppal.
Gyártó: Skechers

Skechers Uno Rugged Fall-Air Női Bakancs

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

  • SKECHERS több mint 3000 lifestyle és performance modellt biztosít nők férfiak és gyerekek számára. A márka Kaliforniai tengerpari házból indult. A performace cipők a mid-foot strike és a Reslayte™ technológiával segítik a mozgást, legyen szó sétáról edzésről vagy futásról. A lifestyle kollekció casuel cipői papucsai belebújós cipői, Mary Janes szandálok a legkényelmesebb mindennapi viseletek akár éjjel-nappal. A gyerekek számára csillogás pörgés-forgás, tépőzár, csatok sajátos karakterek segítenek a cipőválasztásban.
    A márka kettő kategóriában jeleskedik, melyből az egyik memória habos megoldásával azokon próbál segíteni kik napjaik nagy részében állnak, a másik pedig azoknak, akik állandóan mozgásban vannak. A márka elhivatott és arra törekszik, hogy viselői a lehető legjobb kényelemben részesüljenek és ez egy magas színvonalú megjelenéssel párosuljon.

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 37