A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DJ5631-040-40

A Vapor 15 Academy MG befűzése után tiéd a pálya. A cipőt Zoom Air egységgel és rugalmas NikeSkin felsőrésszel láttuk el a kivételes labdaérintésért, így a meccs utolsó, mindent eldöntő perceiben is uralhatod a játékot. Fast Is In The Air.

  • Megjelenített szín: Fekete/Hyper Royal/Chrome
Gyártó: Nike

Nike Zoom Vapor 9 Academy FG/MG Férfi Focicipő

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Üdvözlünk a pályán, Zoom

A Nike története során először fejlesztettünk ki a futballhoz egy teljesen új Zoom Air egységet. A lemezben helyezkedik el, további ruganyosságot kínálva a talp alatt, hogy gyorsabban mozoghass a pályán, és akkor tudj eltávolodni az ellenféltől, amikor arra a leginkább szükség van – akár gólt rúgsz, akár a labdára törsz, akár a védők mellett haladsz el.

Kapcsolj sebességbe

A szerkezet belsejében lévő speed cage vékony, de erős anyagból készült, amely plusz súly nélkül erősíti a lábfejet a külsőtalphoz az optimális rögzítés érdekében.

Stabil állás, sebes rajt

A felturbózott tapadást kínáló egyedi tapadási mintázat gyors elrugaszkodással segíti a földtől való elszakadást.

Továbbfejlesztett szabás

Az újragondolt kialakítás jobb illeszkedést biztosít, amely még élethűbben képezi le a lábfejet. Ezt több száz sportoló viseletpróbáján keresztül értük el. Az eredmény: pontosabb körvonalú lábujjrész, valamint jobb rögzítés a saroknál.

Érezd a labdát

A felsőrész NikeSkin anyagból, egy vékony bevonattal összekapcsolódó puha és rugalmas hálós anyagból áll. Segít a labdakezelésben, és valóban mezítlábas érzést nyújt.

Termékadatok

  • Természetes és szintetikus borítású pályákon való használatra
  • Párnázott talpbetét
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 40