A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DD9535-009-42,5

Teremts teret, állj meg egy fillért, lődd le a csöpögést – mindezt a Nike Precision 6-tal. Úgy tervezték, hogy a gyors játékosok sebességet és irányt válthassanak, miközben az irányítást kézben tartva. A plüss gallértól és nyelvtől a módosított halszálkás tapadásig az agilis alacsony tető lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki képességeidből, miközben a játék tempóját lendíted.

Megjelenített Szín Fekete/Vitorla/Volt

Gyártó: Nike

Nike Precision VI Férfi Kosárlabda Cipő

29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

All-Game Comfort

A gallér és a nyelv plüss habja fokozza a kényelemérzetet a boka körül és a lábfej felett – azokon a területeken, ahol nem szeretné, hogy elterelje a figyelmet.

A Speed ​​számára faragott

A faragott habszivacs középtalp puha és megtámasztó érzést nyújt, párnázást biztosítva a játék megállás nélküli mozgásához.

Tapadás a gyors vágásokhoz

A halszálkás tapadás többirányú fogást biztosít, amely nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik bíznak a gyorsaságukban és a vágóképességükben. A gumi beburkolja az oldalt a láb elülső részébe, hogy tapadást biztosítson a széleken.

Biztosítsa fittségét

A frissített csipkepozícionálás és a lábközépen lévő hevederhurkok segítenek abban, hogy biztonságban maradjon cipőjében, és mentes a zavaró tényezőktől.

További előnyök

Az alacsony gallér mobilitást biztosít a bokánál.

A habban látható kivágás segít a súlycsökkentésben.

termék leírás

Varrás nélküli rátétek

Öntött Swoosh logó

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 42,5