A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DD9473-600-41
Szeretnél a következő szintre lépni a fociban? Az Academy stoplis cipő kellően precíz labdaérintést biztosít ahhoz, hogy megcsillogtathasd a kiváló játékösztönöd. NikeSkin anyag és egy hálós érintőfelület alkalmazásával készült a nagyobb pontosság érdekében, a mozgást elősegítő talplemezt pedig kifejezetten kitérésre és futásra terveztük, így készen áll arra, hogy felébressze a benned nyugvó spontán játékszellemet.
Gyártó: Nike

Nike Phantom GX Academy FG/MG Férfi Focicipő

32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Jobb labdaérintés

A speciális hálóval kiegészülő kiterjesztett NikeSkin érintőfelület révén a lábad minden eddiginél közelebb kerül a labdához, így a cipő jobb irányítást tesz lehetővé cselezés és passzolás közben – száraz és nedves körülmények közt egyaránt. A felsőrész olyan puha, mintha kötött lenne, a cipő belsejében lévő ütközési zónát pedig megemeltük a jobb labdaérintés érdekében.

Kontúros kialakítás a kényelem érdekében

Az aszimmetrikus sarok kényelmet nyújt. A sarok puha elemei segítik a cipő könnyű betörését, és anélkül csökkentik az irritációt és a nyomást, hogy az a stabilitás és a szerkezet rovására menne.

Tapadás a pályán

Az újonnan alkalmazott kúpos és tri-star stoplik együtt segítik az irányváltást és a mozgást a könnyű váltás érdekében, így a fűben is biztosan meg tudsz állni, hogy utána gyorsan elrugaszkodhass.

Termékadatok

  • Természetes és szintetikus borítású pályákon való használatra
  • Párnázott talpbetét
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 41