A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DM0823-003-42

A Nike MC Trainer 2 segítségével zökkenőmentesen válthat át a súlyzóteremben végzett köredzésről a gyepre a gyors kondíció érdekében. Ez egy többcélú erő, amely ötvözi a sokoldalúságot, a stabilitást és a hosszú élettartamot, így Ön az adott fizikai feladathoz kötve maradhat. A hátsó guggolásoktól a sprint ismétlésekig segíthet a változatos edzési rend megerőltetésében, anélkül, hogy meg kell állnia, hogy több felszerelést vegyen fel az edzéshez.

Gyártó: Nike

Nike MC Trainer 2 Férfi Training Cipő

29.990 Ft
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Stabil Erő

A lapos talp szélesebb a sarok körül, hogy segítse a láb stabilizálását, miközben súlyokkal dolgozik. A lábujj körüli fedések és a fűzők tartósabbá teszik, hogy ellenálljanak az edzőteremben járó keménységeknek.

Mozgassa egyik oldalról a másikra

A saroktól az oldalakig támasztó pakolások, hogy szorosan illeszkedjenek a fűzők összehúzásakor. A puha hab támasztó párnázást biztosít, és oldalt megemelkedik, hogy megerősítse a lábát az oldalirányú mozgások során.

Vastag és vékony vonóerő

A gumi futófelület tapadást biztosít a gyeptől az edzőterem padlójáig. A sarok alatt vastagabb az emelés közbeni stabilitás érdekében, elöl pedig vékonyabb a rugalmasság érdekében rövid futások vagy gyorsasági gyakorlatok során.

termék leírás

  • A hálós felső lehetővé teszi a láb lélegzését
  • Az oldalt irányított gumi tapadás biztosítja a kötél tapadását
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 42