A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DZ7533-100-41
A Giannis Immortality 2-vel tökéletesítsd az örökkévalóságot. A plüss habszivacs csomag a láb középső részének fókuszáltabb illeszkedésével kombinálva a szuperkönnyű kivitelben azt jelenti, hogy magas szintű intenzitást és fókuszt tarthatsz fenn, amikor a győzelem a mérlegen múlik – akárcsak Giannis a kuplungban.
Gyártó: Nike

Nike Giannis Immortality 3 Férfi Kosárcipő

35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

A tervezés mögött

A villámsárga villámok és a kaotikus égbolt jelei a talpon összekötik Giannist Zeusszal, az ókori görög mitológiában az istenek királyával.

Energetikai áramlás

A cipő alja saroktól a lábujjig ívelt a sima lépések érdekében. A habban lévő kivágások segítenek csökkenteni a súlyt és optimális reakcióképességet biztosítanak (mivel több hely van a habnak a kitágulására). A sarokban lévő talp formáját úgy tervezték, hogy optimális párnázást biztosítson minden alkalommal, amikor a sarka a pályára ütközik.

Plüss megjelenés és érzés

A felsőrész sarokrésze plüssnek tűnik és tapintható. Biztonságos és kényelmes hevedert hoz létre a lábad hátsó részén, hogy frissnek érezd magad játék közben.

Burkolt kényelem

A felsőrész egy tervezett hálót használ, amely könnyű és lélegző. A belső pánt a lábközépre tekerve segít stabilan tartani, amikor egyik oldalról a másikra mozog.

További előnyök

  • A sarokban lévő talp formáját úgy tervezték, hogy optimális párnázást biztosítson minden alkalommal, amikor a sarka a pályára ütközik.
  • Giannis anyjának, apjának, testvéreinek és fiának a neve szerepel a talpon.
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 41