A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DR5720-101-38,5
Engedje szabadjára legbensőbb erejét és szellemét a Nike Zoom Bella 6-ban. Ez a kialakítás támogatja a nehéz emeléseket, a robbanásszerű mozgásokat és az elsődleges támasztékokat, miközben az edzőterem padlóján fitogtatja nehezen megszerzett fejlődését. Az újonnan bevezetett Zoom Air párnázás lendületet ad, a frissített elülső rész pedig biztosítja, hogy mindenféle lábforma valódi stílusban tudjon rugalmasan edzés közben.
Gyártó: Nike

Nike Air Zoom Bella 6 Női Sportcipő

36.990 Ft
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Megújított keret

A frissített keret a láb elülső részén nagyobb térfogatot biztosít a teljes illeszkedés érdekében, miközben megőrzi magabiztos alakját és kiállását.

Maradj szilárd

A lábközép fűzése fokozza a tartást anélkül, hogy teljesen a helyére rögzítené a lábfejet. A lapos talp segít stabilan tartani az edzőtermi felületeken.

Hűvös és kényelmes

A belső hüvely megkönnyíti a bejutást a kialakításba, miközben megtartja a felső támasztékot. Az ultrapárnázott gallér kényelmesen tartja a bokáját és a sarkát, és a nyelvig terjed.

További előnyök

  • A sarok anyaga megtámasztja a nehéz mozdulatok során. A gumiborítás intuitív sarokstabilitást biztosít a nagyobb tartósság érdekében.
  • Az elegáns dizájnvonalak és a szobrászat olyan stíluselemet ad, amely elvezeti Önt az edzőteremből a nap többi részébe.
  • A texturált háló könnyű és lélegző.
  • A lábközéppanel megtámasztja a biztonságosabb illeszkedést.

termék leírás

  • Habszivacs középtalp
  • Húzza meg a füleket a sarokban és a nyelvben
Termék Fajtája CIPŐ
Méret 38,5