A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: DV4023-600-39
Akár már szokásoddá vált a heti kilométerek magad mögött hagyása, akár újoncként reméled, hogy a kezdeti lelkesedés rutinná rögzül, vagy ha csak az egyik barátodhoz csatlakozol egy rögtönzött hétvégi futás erejéig, a Winflo 10 neked való, és kiegyensúlyozott futást biztosít számodra. Ez a semleges tartást adó cipő ruganyos Nike Airrel van ellátva, és az elülső részen tágasabb a kényelmes, ruganyos érzetért. Készen áll, valahányszor hív az út, és futni támad kedved.
Gyártó: Nike

Nike Air Winflo 10 Női Futócipő

44.990 Ft
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

Tartás: semleges

Minél erősebb tartást kínál a cipőd, annál nagyobb stabilitást nyújt a természetes futótechnikádhoz. A finomhangolt tartás és a tudatosan elhelyezett párnázás kombinációja minden lépésnél a biztonság érzetét nyújtja. A Winflo 10 semleges tartást ad. Kiegyensúlyozott futásban lesz részed, akár sarokra, akár lábujjra érkezel. A hosszú és rövid futásokhoz is megfelelő.

Párnázás: közepes

Minél több párnázás van a talpad alatt, annál nagyobb puhaság és kényelem jellemzi a futásod. A párnázás tompítja az erőhatásokat, amikor földet ér a lábad. A teljes hosszúságú Nike Air párnázás puha, kényelmes érzetet nyújt kilométereken keresztül.

Dinamizmus: közepes

Minél dinamikusabb a cipő, annál nagyobb energia-visszanyerést tesz lehetővé minden egyes lépésnél. Függetlenül attól, hogy kicsit gyorsabban vagy kicsit kevesebb erőfeszítéssel akarsz futni, a dinamikus cipő valamivel ruganyosabbá teszi a lépteidet, hogy többet hozhass ki a futásból. A középtalp puha habja a Nike Air párnázással együtt igazán ruganyos érzetet nyújt.

Mi az újdonság a Winflo 10 cipőben?

Az újratervezett lábujjrész a Winflo 9-hez képest minden lábtípusra ideális. Ráadásul a plusz párnázással ott fokoztuk a szár kényelmét és illeszkedését, ahol az a leginkább számít.

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 39