A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: FD0657-001-42,5
Vedd fel, és érezd az örökséget. A képzőművészet, a zene és a kultúra találkozásából született bajnoki futócipő meghatározó eleme volt a 90-es éveknek. Hordták már elnökök, és különböző együttműködések során forradalmasítottuk, valamint ritka színekkel ünnepeltük. A feltűnő látványnak, a gofrimintás profilú külsőtalpnak és a látható Air párnázásnak hála pedig él és virul.
Gyártó: Nike

Nike Air Max 90 SE Férfi Sneaker Cipő

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

A termék előnyei

  • Az eredetileg versenyszerű futáshoz tervezett cipő látható Max Air párnázása évtizedek kényelmét biztosítja a talpad alatt.
  • A varrott rátétek és a dizájnvonalak fokozzák a tartósságot, a kényelmet és az általad oly kedvelt ikonikus, 90-es évekbeli megjelenést.
  • A párnázott, alacsony szár elegáns megjelenést nyújt, és rendkívül kényelmes.
  • A gumiból készült, gofrimintás külső talp fokozza a tapadást, a tartósságot és a cipő hagyományos jellegét.

Air Max 90

A 90-es évek fordulópontot jelentettek a kultúrában – a művészetben, a zenében, a divatban és az edzőcipőkben. Az Air Max a mozgalom élére állt. A fokozottan kiemelt Air párnázással és egy előszeretettel „infrared”-nek elnevezett merész új színnel a forradalmasított dizájn hozzájárult ahhoz, hogy az első 90-es modell a maga útját járja. Az Air Max már nemcsak egy futócipő, hanem az utcai viselet alappillérévé vált.

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 42,5