A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát.
Cikkszám: FD0789-600-43
Fűzd be a Nike Air Max 90 LTR cipőt, és érezd az örökséget. Az ikonikus gofrimintás külsőtalp és a fröccsöntött műanyag díszítőelemek révén ez a cipő hű marad a gyökereihez, miközben a Max Air párnázás kényelmessé teszi minden lépésed. A felsőrészen a bőr, és a puha, texturált, hasított bőr elsőrangú megjelenést és érzetet kölcsönöz ennek a klasszikus edzőcipőnek.
Gyártó: Nike

Nike Air Max 90 LTR SE Férfi Sneaker Cipő

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cipőméret

Leírás és Paraméterek

A termék előnyei

  • Az eredetileg versenyszerű futáshoz tervezett cipő látható Max Air párnázása évtizedek kényelmét biztosítja a talpad alatt.
  • Az öltött bőrrátétek és a formázott műanyag díszítőelemek fokozzák a tartósságot és a kényelmet, valamint biztosítják az általad oly kedvelt ikonikus, 90-es évekbeli megjelenést.
  • A párnázott, alacsony szár elegáns megjelenést nyújt, és rendkívül kényelmes.
  • A gumiból készült, gofrimintás külső talp fokozza a tapadást, a tartósságot és a cipő hagyományos jellegét.

Air Max 90

A 90-es évek fordulópontot jelentettek a kultúrában – a művészetben, a zenében, a divatban és az edzőcipőkben. Az Air Max a mozgalom élére állt. A fokozottan kiemelt Air párnázással és egy előszeretettel „infrared”-nek elnevezett merész új színnel a forradalmasított dizájn hozzájárult ahhoz, hogy az első 90-es modell a maga útját járja. Az Air Max már nemcsak egy futócipő, hanem az utcai viselet alappillérévé vált.

Termék Fajtája CIPŐ
Méret 43