A Madeinpapp.hu cookie-kjal segíti a webáruház használatát. Elfogadom
Menü
Te itt jársz: > >

SKECHERS

Már több, mint két évtizede annak, hogy a SKECHERS, Amerika vezető sportcipő márkája megalakult. Azóta az USA-ban és még 120 másik országban vezető szerepet tölt be a cipőiparban. A cég központja Manhattan Beach-en, Kaliforniában található, 12 teljes jogú leányvállalata többek közt Brazíliában, Kanadában, Chilében és Japánban helyezkedik el. A SKECHERS számos különféle típusú férfi, női és gyermek lábbelit, valamint férfi és női sportcipőket tervez, fejleszt és értékesít.

 

Néhány éve végre Magyarországra is megérkeztek, s egyre több üzletet nyitnak a sportos divat kedvelőinek nagy örömére.  A kollekciók mára több, mint 3000 modellből állnak, melyek mind utcai viselethez mind sportoláshoz egyaránt alkalmasak. A legújabb trendekre villámgyorsan reagáló márka  divatos, kényelmes és innovatív cipőmodellek minden igényt kielégítenek, legyen szó alkalmi megjelenésről vagy sportos öltözetről. A Skechers márkaboltokban ráadásul nemcsak cipőket, hanem ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínálnak.

 

Nők, férfiak, kisgyerekek is megtalálhatják a kedvükre való SKECHERS cipőt, legyen az sportos vagy éppen elegánsabb változat. A lábukra oly kényes vásárlóinknak ajánljuk figyelmébe a memóriahabos lábbeliket. Igazi rohangálós stylist topánkák, az ember meg sem érzi benne a kilométereket! A divatos, kényelmes és innovatív cipőmodelljeink minden igényt kielégítenek, legyen szó alkalmi megjelenésről vagy sportos öltözetről.

 

 

Mivel egy erőteljesen divatérzékeny márkáról van szó, nem meglepetés az, hogy sztárokkal is együtt dolgoznak. Egyik világkampányuk arca Demi Lovato, aki nemcsak a turnéja, vagy a reklámfotózások okán, hanem a hétköznapi életben is rendszeresen viseli a Skechers darabokat.

 

Demi Lovato a Twitteren keresztül jelentette be, hogy ő lesz a Skechers nevű cipőmárka 2016-os kollekciójának arca, melyben a tornacipőké lesz a főszerep. Az énekesnő nagyon izgatott az új projekt miatt, mivel imádja a márka darabjait: „Az én generációm a Skechersökön nőtt fel. Én még most is tudok azonosulni a cool stílusukkal és vidám színeikkel, így nagyon izgatott vagyok, hogy én oszthatom meg az új generációval is az új kollekciójukat, és segíthetek ennek a hihetetlen márkának, persze a lovaticsaim segítségével” – csiripelte Demi a Twitteren, majd egy másik tweetjében is hangot adott annak, hogy mennyire várja már a közös munkát: „Nagyon izgatott vagyok, hogy partnere lehetek a Skechersnek. Imádom az új dobásukat.” Mint kiderült, Demi nem reklámszövegnek szánta azt, hogy szereti és használja is a márka cipőit, hisz a minap a Skechers egy surranójában kapták lencsevégre a paparazzók.